Join de invite-only Facebook Group!

Biz Boosting Babes is dé Online Business Academy voor
Vrouwelijke Ondernemers die hun business,
online marketing en zichzelf een Boost willen geven!

Join Biz Boosting Babes™ Facebook Group

Wat krijg je als je lid wordt?

  • Motivatie en inspiratie op het gebied van (online) ondernemerschap.
  • Connect met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers in een besloten groep om te praten, ideeën te delen, advies te krijgen.
  • Eerlijke en waardevolle feedback van mij en vrouwelijke collega-ondernemers met inspirerende bedrijven!
  • Krijg ideeën van de interactie met andere ondernemers en start wellicht een nieuwe samenwerking.
  • Je krijgt praktische (online)marketing informatie direct toe te passen in je bedrijf.
  • Share Your Top Tips Monday - Techie Tuesday - Succes Strategieën Wednesday - Promo Friday - Social Connect Sunday!

Maar dat is nog niet alles!

  • Techie videos (exclusief voor deze groep) en how-to tutorials over allerlei tools en programma’s die jij nodig hebt voor je bedrijf.
  • Pas jij al Social Selling toe in jouw onderneming? Je leert hier wat het is en hoe je online nieuwe klanten aantrekt!
  • Exclusieve gratis (online) trainingen en kortingen op betaalde trainingen van de Biz Boosting Babes™ Business Academy en Boosting Your Brand™.

Over Jakolien Sok

Jakolien Sok - Biz Boosting Babes™ Facebook GroupHi! Ik ben Jakolien Sok, Chief Brand & Biz Booster van Boosting Your Brand™. Wij ondersteunen vrouwelijke ondernemers met Business Boosting Programma's, Online Marketing en Web Design. Met samen 30+ jaar (online) marketing ervaring en drie succesvolle bedrijven weten we waar we het over hebben. Bewezen adviezen en strategieën die jou en je bedrijf succesvoller maken!

De community regels

Be nice ツ Respectvol en behulpzaam is de vibe in deze groep!

Geef ook terug als je advies ontvangt. Niemand houdt van ‘nemers’ die niet bijdragen aan het succes van de groep en haar leden. Behandel de leden zoals je zelf behandeld wilt worden, we zijn immers hier om elkaar te supporten!

 

Geen verkoop of zelfpromotie

Dit omvat links naar je website, social media pagina’s, webinars, events. Je begrijpt waar ik heen wil. Zoals hierboven al gezegd krijg je op gezette tijden hier wel de kans toe maar in specifieke posts zodat de feed voor iedereen prettig blijft! We doen hier niet aan zelfpromotie, verkoop van je producten of het delen van affiliate links buiten de daarvoor bedoelde groepsposts op bepaalde dagen.

Respecteer de group posts en threads

Er zijn specifieke posts op bepaalde dagen waar je content van jou of je bedrijf kunt delen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden tot netwerken maar alleen tijdens deze dagen en in deze posts! Zo houden we het leuk, overzichtelijk en waardevol voor iedereen! Vergeet ook zeker niet om jezelf voor te stellen als je net lid bent geworden in de groep! Ook hierin geen linkjes maar een korte samenvatting wie je bent, wat je doet en voor wie! Ook is het handig om je expertise in een paar #tags te vermelden. Goed voor je vindbaarheid later voor nieuwe leden!

 

HAVE FUN & LEARN!

De twee allerbelangrijkste ‘regels’ van de groep! Het is mijn doel om een veilige en waardevolle groep van vrouwelijke ondernemers een online thuis te bieden waar ze kunnen connecten, van elkaar (en van mij) kunnen leren. Je bouwt een bedrijf voor jezelf en wellicht ook voor je gezin maar dat wil niet zeggen dat je het allemaal alleen moet doen toch?

Ok! It’s time!

Als je na het lezen van bovenstaande denkt “this is for me!” dan nodig ik je van harte uit om op de “word nu lid” knop te drukken. Na het bevestigen van je mailadres word je doorgeleid naar de Facebook group waar je je kunt aanmelden.

Je emailadres gebruik ik voor de periodieke groepsemails met nieuws en contentlinks uit de groep zodat ook als je niet elke dag in de groep actief bent, je niets hoeft te missen. Ook stuur ik je af en toe emails specifiek voor de groepsleden en aanbiedingen voor gratis en betaalde producten en trainingen. Fair deal toch ツ

Nog een laatste ding! Als je je uitschrijft van deze emaillijst dan betekent dat ook einde van je lidmaatschap van de groep. Just so you know (:

See you on the inside!

Join de Biz Boosting Babes™ Facebook Group
Join de Biz Boosting Babes™ Facebook Group